Etiket Sonuçları: izmir

Ekm

2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırbulunuşluk düzeylerini tespit etmek amacıyla 8-9 Ekim 2022 tarihlerinde 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12.sınıflar düzeyinde "Hazırbulunuşluk Çalışması" http://eba.gov.tr adresi üzerinden çevrim içi olarak yapılacaktır.

Ege Orman Vakfı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yürüttüğü "İklim Dostu İzmir İçin Harekete Geç" projesi kapsamında okulumuz 5.sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

18 Mart 1915... " Çanakkale Geçilmez" sözleri ile vücut bulan; kadını, erkeği, çocuğu genci ve yaşlısıyla topyekûn bir milletin varoluş mücadelesinin temelinin atıldığı, dünya tarihinde tartışmasız kabul görmüş inanç, azim ve cesaretin simgesi unutulmaz bir destanın tarihidir.

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.  07 Şubat 2022 tarihinde tekrar buluşmak dileğiyle  değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinden sonra 7 ve 11'inci sınıf öğrencilerini de ücretsiz verilen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamına aldı.

20-24 Eylül 2021

13-17 Eylül 2021

Eyl

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından online olarak düzenlenecek olan hazır bulunuşluk sınavına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

MEB tarafından Tüm Sınıf Seviyelerinde Rehberlik Etkinlikleri Hazırlandı

Sınıf Rehberlik Programı'nda yer alan her bir kazanım için örnek etkinlikler geliştirilerek "Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti" oluşturuldu.

9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun

Eyl

06 Eylül 2021 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olan haftalık ders programı aşağıdaki gibidir.

Eyl

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Salgın Döneminde Okula Uyum Rehberi" hazırlanmıştır.

Rehbere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 06  Eylül 2021 Pazartesi günü Saat: 08.30'da okul bahçemizde yapılacak olan tören ile başlıyor.

Eyl

2021-2022 eğitim-öğretim yılı için okulumuzun zaman çizelgesi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Her sabah Saat: 08.40'da okul bahçesinde tören yapıldıktan sonra dersler Saat: 08.50'de başlayacaktır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun...