Etiket Sonuçları: meb

8 BİN SORUDAN OLUŞAN MAYIS AYI YARDIMCI KAYNAK PAKETİ YAYIMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı.

13 Eylül 2021 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olan ders programımız

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.  07 Şubat 2022 tarihinde tekrar buluşmak dileğiyle  değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

RaptiyeMEB tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına yönelik velilerimizin katılacağı anket çalışması gerçekleştirilecektir. 17.01.2022 - 27.02.2022 tarihleri arasında yapılacak ankete katılmak için

Aşağıyı işaret etmek

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), her kademedeki öğrenci ve öğretmenler için yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketini, bugün erişime açtı.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinden sonra 7 ve 11'inci sınıf öğrencilerini de ücretsiz verilen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamına aldı.

20-24 Eylül 2021

13-17 Eylül 2021

Eyl

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından online olarak düzenlenecek olan hazır bulunuşluk sınavına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

MEB tarafından Tüm Sınıf Seviyelerinde Rehberlik Etkinlikleri Hazırlandı

Sınıf Rehberlik Programı'nda yer alan her bir kazanım için örnek etkinlikler geliştirilerek "Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti" oluşturuldu.

Eyl

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Salgın Döneminde Okula Uyum Rehberi" hazırlanmıştır.

Rehbere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 06  Eylül 2021 Pazartesi günü Saat: 08.30'da okul bahçemizde yapılacak olan tören ile başlıyor.

Eyl

2021-2022 eğitim-öğretim yılı için okulumuzun zaman çizelgesi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Her sabah Saat: 08.40'da okul bahçesinde tören yapıldıktan sonra dersler Saat: 08.50'de başlayacaktır.

2.Dönem sınav ve karne notları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre tüm velilerimizin aşağıda verilmiş olan dilekçeyi doldurup imzalayarak elden ya da  e-posta yoluyla kurumumuza 26.05.2021 tarihine kadar ulaştırmaları rica olunur.

MEB, 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu. Diğer kademelerdeki resmî ve özel,  eğitim kurumlarında ise 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitime devam edilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullardaki öğrencilerin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem sınavlarına istedikleri derslerden katılabileceğini bildirdi.

2.Dönem sınavlar ile ilgili soru-cevaplar Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığınca, çocukları ve gençleri bilim dünyasına ait pek çok soruyla keşfe davet eden "Bilim Kaşifleri" adlı e-kitap erişime açıldı.

Nis

Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir.

Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'dan itibaren başlayacaktır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2021 Eğitim Takvimi'ne aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarını yönlendirmek konusunda velilere destek olmak için yeni bir çalışmayı, bizzat kaleme aldı. "Hayatın İçindeki Müfredat" adını verdiği el kitabında, ailelere "Günlük yaşamımızın aslında çocuklarımız için ne kadar zengin ve keyifli bir öğrenme ortamı olduğunu birlikte fark edelim istiyoruz" diyerek seslenen Ziya Öğretmen, bu sayede çocukların o hep akıllarındaki "Derslerde öğrendiklerim ne işe yarayacak?" sorusuna da yanıt vermenin kolaylaşacağını yazdı.

Ara

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre;