Okulumuzda sivil savunma günü ve deprem haftası dolayısıyla sivil savunma ve deprem tatbikatı yapıldı.

Hayatımızı güzelleştiren, güç katan ve ilham veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

11-15 Mart 2024 tarihleri arasında  tüm sınıf seviyelerinde İngilizce dinleme sınavları yapılacaktır.

Şbt

Bakanlığımızca yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' nin Şubat ayı etkinlik konusu Atasözlerimiz ve Deyimlerimizdi. Atasözlerimiz ve deyimlerimiz anlatımı etkili kılma, söyleneni açıkça, kolay, anlaşılır bir şekilde dile getirme ve bunları yazılı olarak ifade edebilme konusunda çok önemli etkilere sahiptir.

Şbt

Anaokulu öğrencilerimiz ile birlikte bilgi, eğlence, keşif, arkadaşlık ve daha birçok güzellikle geçirdiğimiz 100.Günü dans ve oyunlarla kutladık. Daha nicesi bizi bekliyor.

Şbt

22 Şubat 2024 Salı günü okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kan bağışına davet ediyoruz.

- Kan bağışlayan velileimizi davet eden öğrencilerimize bir adet Geleceğin Kan Bağışçısı Madalyası takdim edilecektir.

- Kan bağışına katılacak olan velilerimizin Ad, Soyad ve İrtibat numarasını iletmesi rica olunur.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla okulumuzda dakikalık saygı duruşu programı düzenlendi.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2.dönem uyglanacak olan haftalık ders programı yayınlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılımızın birinci dönemini sonlandırırken, İngilizce öğretmeni Ceren İleri Verdioğlu, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize "Tohum'un Masalı" isimli bir masal anlatım etkinliği hazırlayıp sundu.

Ock

Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Matematik Bilgi Yarışması düzenlendi.

5,6,7 ve 8. sınıflar seviyesinde 3'er takımın katılımı ile düzenlenen yarışmalar güzel bir rekabete sahne oldu.

Yarışmalar sonucunda 1.gelen takımlarda yer alan öğrencilerimiz;

Ock

2023-2024 eğitim yılının ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız.

Dönem boyunca üstün gayret gösteren öğretmenlerimize, tüm öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Öğrencilerimizin tatillerini sağlıklı ve faydalı bir şekilde geçirmelerini temenni ediyoruz.

İyi tatiller.

Ock

MEB tarafından ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' nin Ocak ayı faaliyet raporunda Dede Korkut vardı. Biz de Kazım Karabekir ailesi olarak sınıflarımızda Dede Korkut Hikayeleri'ni  okuduk.

Ara

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı 1.Döneminde uygulanacak olan ortak yazılı sınav takvimi aşağıdaki gibidir

Ara

2024 yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini dileriz.