İZMİR / KONAK - Kazım Karabekir Ortaokulu

Değerli öğretmenlerimiz;

Uzaktan eğitim süresince EBA Canlı Ders uygulaması üzerinden gerçekleştirdiğiniz derslere ilişkin katılım bilgilerini aşağıdaki forma giriniz.

Branşınıza göre aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Açılan sayfada sizden giriş şifresi isteyecektir.  Okul idaresi tarafından verilen şifre ile  formlara erişebilirsiniz

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

İlimizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile 02 Kasım 2020  - 06 Kasım 2020 tarihleri arasında yüzyüze ve uzaktan eğitime bir hafta süreyle ara verilmiştir.

TÜM İZMİR'İMİZE GEÇMİŞ OLSUN.

Değerli öğretmenlerimiz;

Uzaktan eğitim süresince EBA Canlı Ders ve Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirdiğiniz derslere ilişkin katılım bilgilerini aşağıdaki forma giriniz.