Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında ogrencilerimiz beş kategorinin üçünden birincilik bir tane de ikincilik alarak düzenlenen ödül töreninde madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Nis

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünya çapında alınteri ve emekle çalışan işçilerin hakkının gözetilmesi amacıyla ortaya atılmış bir gündür ve ülkemizde resmi bayram olarak kutlanmaktadır.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olan ve ulusal egemenliğimizin ilk simgesi Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan; maneviyatın, sevginin, kardeşliğin ve barışın bir arada olduğu, gökkuşağı misali bir gündür.  Öğrencilerimiz gibi dünya çocukları da, el ele vererek, 1920’den günümüze bu gökkuşağını aynı ihtişamıyla bulutların üstünde tutmaya devam ediyor.

Nis

Ramazan Bayramı'nın bütün insanlık adına barış, huzur ve sağlık getirmesi ümidiyle tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Nice güzel bayramlara...

Konak ilçe Miili Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Güven BAĞCI ve Sayın Özcan BAKIR’ın katılımlarıyla okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Çağatay TAVŞANOĞLU  tarafından “Ekosistemlerin İşleyişi ve Ekolojik Denge Kavramı” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Etkinlik eş zamanlı olarak tüm sınıflarda canlı olarak yayınlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfı öğrencilerimiz 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününü renkli ve farklı çift coraplar giyerek farkındalık oluşturdu.

Okul Bocce takımımız İzmir dördüncüsü olarak bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tebrik ederiz

Yüce milletimiz 109 yıl önce memleketin her karış toprağı için Çanakkale’de bir tarih yazmış; birlik ve beraberlik içinde bağımsızlığımıza yönelen saldırılara karşı tek yürek olmuştur.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem 1.ortak sınav takvimi aşağıdaki gibi planlanmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokullarda  yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

Konak Kaymakamımız Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serdal ŞİMŞEK, Kıymetli Muharip Gazilerimizin katılımlarıyla okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni gerçekleştirildi.

Okulumuzda sivil savunma günü ve deprem haftası dolayısıyla sivil savunma ve deprem tatbikatı yapıldı.

Hayatımızı güzelleştiren, güç katan ve ilham veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

11-15 Mart 2024 tarihleri arasında  tüm sınıf seviyelerinde İngilizce dinleme sınavları yapılacaktır.

Şbt

Bakanlığımızca yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' nin Şubat ayı etkinlik konusu Atasözlerimiz ve Deyimlerimizdi. Atasözlerimiz ve deyimlerimiz anlatımı etkili kılma, söyleneni açıkça, kolay, anlaşılır bir şekilde dile getirme ve bunları yazılı olarak ifade edebilme konusunda çok önemli etkilere sahiptir.