TRT EBA Ekranlarında Hafta Sonu 25-26 Eylül 2021

EBA TV Haftalık Program 30 Ağustos - 05 Eylül

23-29 Ağustos EBA TV Ders Programı

Değerli öğretmenlerimiz;

Uzaktan eğitim süresince EBA Canlı Ders uygulaması üzerinden gerçekleştirdiğiniz dersler ve yüz yüze derslere ilişkin katılım bilgilerini aşağıdaki forma giriniz.

Değerli öğretmenlerimiz;

Hafta sonu ders tekrarları ile öğrendiklerimizi pekiştirelim

EBA TV ORTAOKUL YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

EBA TV 23 Şubat ders programı açıklandı! İşte canlı ders saatleri... – Sözcü  Gazetesi